Користувачі
0
0 голосів
Слухати аудіокниги безкоштовно
Слухати книгу
14
Переглядів
0
Відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Двері у Літо
  • Автор Роберт Гайнлайн
  • Тривалість 07:02:45

Про що аудіокнига

«Двері у Літо» – дивний та неоднозначний роман Роберта Гайнлайна. Написаний у 1956 році, він стало уособленням неспокійних п'ятдесятих. Очікування розв'язки холодної війни, передчуття неймовірних наукових відкриттів, надія на виконання всіх бажань змішані в ідеальних пропорціях і влиті письменником у текстовий коктейль жестом талановитого бармена.

Перед читачем розгортається два фантастичні світи – світ 1970 року, який пережив ядерну війну, заповнений науковими досягненнями та мріями, і світ 2000 року – який виправдав ці мрії.

Геніальний інженер та винахідник Ден Девіс живе зі своїм котом Гаєм Петронієм Арбітром у Каліфорнії. І начебто все йде до американської мрії. Є бізнес, що приносить доходи, і де Ден зайнятий своєю улюбленою справою, є обожнювана дівчина, з якою з дня на день він повинен одружуватися, є надійний компаньйон, за сумісництвом непоганий менеджер, який займається всіма організаційними питаннями, і зрештою, є кіт. Але одного разу...
Роман якісний, дуже якісний. Він цікавий, він дотепний, він захоплює з перших сторінок і не відпускає до кінця, змушуючи переживати разом з головним героєм і сподіватися на удачу, хоч інженерам це не властиво.

А найголовніше він не застарів. «Двері у Літо» читаються без тіні посмішки, яку, наприклад, викликали зоряні кораблі з перфокартами та інші старомодні технічні винаходи.

Ютуб канал диктора


Слухайте онлайн
0 голосів
На цьому сайті ви зможете слухати аудіокнигу Двері у Літо - Роберт Гайнлайн! Слухайте онлайн у хорошій якості зі свого телефону Android, iphone чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!