Користувачі
0
0 голосів
Слухати аудіокниги безкоштовно
Слухати книгу
103
Переглядів
1
Відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Учень убивці
  • Автор Робін Гобб
  • Тривалість 14:01:00

Про що аудіокнига

"Учень вбивці" — роман американської письменниці Маргарет Ліндгольм, написаний під псевдонімом Робін Гобб, перший у її серії "Трилогія про Провісників". Написаний у формі розповіді від першої особи. Роман був опублікований 1995 року. Книга була написана під робочою назвою "Бастард Чіверлі".
У могутньому краї Шість Герцогств живе Фітц — позашлюбний син принца-наступника. Хтось гаряче жадає його смерті, аби хлопчик у жодному разі не отримав право правління та володіння троном. Від смерті його рятує дідусь-монарх. Тепер Фітц у безпеці, він мешкає в королівському палаці. Та несподівано в кімнаті хлопця з’являється таємничий старий, на ймення Чейд. Ця зустріч назавжди змінює життя Фітца. Він стає на шлях асасина — холоднокровного шпигуна-вбивці, для якого смерть — справжнісіньке ремесло. І хлопець майстерно опановує цю науку. Тим часом Шість герцогств страждають від набігів піратів-острів’ян. Ті, хто опиняються в їхньому полоні, назавжди втрачають людяність та інтерес до життя... Щоб захистити свій край, Фітц і Чейд вирушають у небезпечну фантастичну подорож.

Всі книги циклу "Трилогія про Провісників":

1. Учень убивці
2. Королівський убивця
3. Мандри убивці

Ютуб канал диктора


Посилання на банку на розвиток Ютуб каналу Pik CAH4E3, дякую. https://send.monobank.ua/jar/8QdCMJs3oW
Слухайте онлайн
0 голосів
На цьому сайті ви зможете слухати аудіокнигу Учень убивці - Робін Гобб! Слухайте онлайн у хорошій якості зі свого телефону Android, iphone чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Galatea
Galatea
23 вересня 2024 23:10
  1. Обожнюю професіонала який озвучує, читає цю книгу. Це не перша книга у його виконанні яку я слухаю.
  2. Коли буде продовження. Книга сподобалась. Не хочу слухати бридкою рос.мовою