Користувачі
0
0 голосів
Слухати аудіокниги безкоштовно
Слухати книгу
7
Переглядів
0
Відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини
  • Автор Едіт Єва Егер
  • Тривалість 15:05:10

Про що аудіокнига

У 1944 році шістнадцятирічна балерина Едіт Егер була відправлена разом зі своєю родиною до Аушвіца. Через кілька годин після загибелі її батьків нацистський доктор Йозеф Менгеле змусив Едіт танцювати заради власної забави та її виживання. Едіт та її сестра пережили всі жахи Аушвіца, Маутхаузена та Гункірхена – таборів смерті. 4 травня 1945 року Едіт, щойно живу, дістали з купи трупів.

Тартування, голод і постійна загроза смерті не зламали Едіт, а її внутрішній світ допоміг набути життєствердної сили та душевної свободи. Через 35 років після закінчення війни, ставши відомим психологом, Едіт повернулася в Аушвіц, щоб позбутися спогадів про минуле і провину того, хто вижив. Едіт чергує події своєї особистої подорожі із зворушливими історіями тих, кому сама допомогла вилікуватися.

Ця книга - незабутня історія виживання та зцілення, історія визволення та сили людського духу. Вона показує, що ми завжди можемо вибирати, чому нас вчить життя і як ставитися до того, що відбувається. Це книга, яка змінить життя та подарує поколінням читачів підтримку.

Ютуб канал диктора


Слухайте онлайн
0 голосів
На цьому сайті ви зможете слухати аудіокнигу Вибір. Про свободу і внутрішню силу людини - Едіт Єва Егер! Слухайте онлайн у хорошій якості зі свого телефону Android, iphone чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!