Користувачі
0
0 голосів
Слухати аудіокниги безкоштовно
Слухати книгу
2
Переглядів
0
Відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Сліпобачення
  • Автор Пітер Воттс
  • Тривалість 10:35:12

Про що аудіокнига

«Сліпобачення» (англ. Blindsight, рос. Ложная слепота) - науково-фантастичний роман Пітера Воттса, дія якого розгортається в 2082 році, коли таємничі іншопланетні зонди, подаючи сигнал, яскравою павутиною огорнули Землю. Вчені відстежують сигнал і визначають, що його відправив іншопланетний корабель, який перебуває поза межами Сонячної системи. Для встановлення контакту з Землі вирушає корабель «Тезей». На борту є екіпаж, що складається з дивних і ексцентричних спеціалістів: командира-вампіра Юкки Сарасті, лінгвіста з хірургічно викликаними множинними особистостями, біолога Ісаака Шпинделя, який відмовився від своїх сенсорних шляхів на користь машинного розширення і сприйняття, майора Аманди Бейтс, і головного героя - Сірі Кітона, спостерігача-«синтезиста», у якого видалена половина мозку.

Книга вражає послідовністю світу, глибоким науковим підґрунтям і темною атмосферою, а також ставить запитання про природу свідомості та те, що робить нас людьми.

Ютуб канал диктора


Слухайте онлайн
0 голосів
На цьому сайті ви зможете слухати аудіокнигу Сліпобачення - Пітер Воттс! Слухайте онлайн у хорошій якості зі свого телефону Android, iphone чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!